Koronavirus (SARS-CoV-2)

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Odpravljanje težav pri dostopu do aplikacije ETN

Ob prvem dostopu do aplikacije za poročanje v ETN se lahko pojavi zahteva po dodajanju spletnega digitalnega potrdila Sigen.ca. V nadaljevanju je na kratko opisan postopek dodajanja digitalnega potrdila za tri najpogosteje uporabljene brskalnike.

Najpogostejše težave pri dostopu do aplikacije za poročanje v ETN

1. Digitalno potrdilo sem uspešno namestil(a) a vseeno ne morem dostopati do aplikacije.
Poskusite osvežiti brskalnik (držite tipko CTRL in pritisnite F5). V primeru neuspeha zaprite brskalnik in ga ponovno odprite ter poskusite s ponovnim dostopom do aplikacije. Preverite tudi ali je digitalno potrdilo še veljavno.

2. Digitalno potrdilo sem uspešno namestil(a) a se mi ob vstopu v aplikacijo prikaže prazno okno ali okno z napisom "Strani ni mogoče prikazati".
Poskusite osvežiti brskalnik (držite tipko CTRL in pritisnite F5). Napaka se lahko pojavi tudi pri starejših različicah brskalnikov (npr. Internet Explorer 8 ali starejše), zato je priporočljiva posodobitev brskalnika na novejšo verzijo ali uporaba drugega brskalnika (Firefox ali Chrome).

3. Digitalno potrdilo sem uspešno namestil(a) a se mi ob vstopu v aplikacijo prikaže okno z napisom "Napaka pri branju kodirnih tabel".
Poskusite osvežiti brskalnik (držite tipko CTRL in pritisnite F5). Napaka se lahko pojavi ob nedelovanju oz. vzdrževanju podatkovne baze. Tovrstne težave so običajno zelo kratkotrajne, zato priporočamo, da poskusite s ponovnim dostopom do aplikacije čez 15 do 20 minut.

 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava