Koronavirus (SARS-CoV-2)

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Javna razgrnitev predloga modelov vrednotenja

Sodelovanje splošne javnosti

Poleg poskusnega izračuna je potrebno po ZMVN-1 izvesti še javno razgrnitev predloga modelov vrednotenja in tako v postopek pritegniti tudi splošno javnost. Na ta način se lastnikom nepremičnin že v postopku oblikovanja modelov vrednotenja zagotovi dostop do predloga modelov in drugih informacij o postopkih množičnega vrednotenja in možnost dajanja mnenj in pripomb.

V ta namen Geodetska uprava RS predlog modelov vrednotenja posreduje občinam, da ga te javno razgrnejo na krajevno običajen način, sočasno pa ga Geodetska uprava RS objavi tudi na Portalu MVN. V postopku javne razgrnitve Geodetska uprava RS predlog razgrnjenih modelov vrednotenja tudi javno predstavi na 12-ih lokacijah po Sloveniji.

Poskusni izračun skupaj z javno razgrnitvijo modelov vrednotenja lastnikom omogoča, da ugotovijo ustreznost predloga modelov na svojih konkretnih nepremičninah, ki jih najbolje poznajo ter v primeru ugotovljene neustreznosti podajo konkretne in utemeljene pripombe.

Predstavitev predloga modelov vrednotenja občinam

Javna predstavitev predloga modelov vrednotenja lastnikom nepremičnin

Poročilo o javni predstavitvi predloga modelov vrednotenja

  • PoročiloPoročilo o javnih predstavitvah predloga modelov vrednotenja, ki so potekale v tednu od 14. do 18. oktobra 2019
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava